Vi söker Produktionschef

Vi söker Produktionschef

Produktionschef

Kort om oss
INP är ett framgångsrikt ISO 22 000 certifierat småländskt entreprenörsbolag som tillverkar vakuumformade plastförpackningar till livsmedelsindustrin.
Genom deras egna designavdelning och verktygstillverkning tar de ansvar för att öka värdet på kundernas produkter genom att ligga längst fram i utveckling av nya tekniker, idéer och material. Målet är ökad tillväxt. Idag är de sju stycken och vill bli fler.

Som medarbetare förväntas du ta ansvar och leva efter INPs värderingar.
Professionalism, entreprenörsanda och balans.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer ansvara för planering, förbättringsarbete och kvalitetssäkring inom bolaget. Du kommer att vara den kommunikativa länken mellan produktion, tillverkning, sälj och design. I rollen har du personalansvar och sköter det dagliga med planering, fakturering och orderhantering.

Din profil
Vi ser att du som söker har erfarenhet från ledande befattning inom produktion och ögon för kvalité. Du förstår affären och möjligheterna med ett entreprenörsdrivet företag.
Du är resultatorienterad, noggrann och entusiastisk med en god problemlösningsförmåga.

Du tar tillvara på våra kunskaper så tar vi vara på din. Tillsammans tar vi bolaget till nästa steg.

Ansökan
Vi använder oss av löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag dock senast 9 juni . Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. Vid ytterligare frågor om tjänsten kontakta Elin Runnemalm på 0734-144548.

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.